ix
print this page

Arnold Residence
Additions and Alterations
Berwyn, PA

Originally built in the 1960's, this residence had separate spaces for the kitchen, living room, and family room. Fulfilling the Owners' desire to bring the family spaces together and open up the floor plan, D+JA completely renovated the first floor to include a new gourmet kitchen with adjoining family room, a laundry room, mud room, and wood paneled office. An entertainment center was hidden behind the family room's wood paneled walls. The redesigned outside deck connects the new living spaces with the drive by a trellis covered walk and garden. All of the exterior finishes, style, and scale retain the character of the original house while enhancing the outdoor living spaces.

Don Pearse Photographers
Copyright © 2012 - Present, All Page Contents, Daley + Jalboot Architects Inc 
Site by Pre Design Studio